# 153/2019 Zaključena

Podnesena: 2019-08-12 14:24:41
Podnio: Jadranka
Tekst prijave: Ovo je za sefa komunalne policije, nije prekrsaj, a parkiranje u zatvorenoj krivini, jer ga vec treca sezona ne resava. Sinoc je bilo dva auta tu parkirana, svaki vlasnik apartmana zna da mora imat parking za svoje goste a vvjdw ga ne moze. Bilo je i par udesa preshodni godina i problem se ne rjesava da se postavi makar ogledalo i ovako nam je haos u saobracaju a ne jos i ovakvo parkiranje ako se ovo nemoze rijesit snimci idu u minisarstvo saobracaja pa nek vide sto ikako im sluzbe rade u kotoru ovo je krivina u skaljare kod groblja stari put
Način obavještenja: Nije navedeno
Opis adrese: Skaljari

Komunalna policija

Lista odgovora

2019-08-12 14:26:22

Poštovani,

Vaša prijava je proslijeđena nadležnoj službi na dalje postupanje.

S poštovanjem,

Sistem 48

2019-08-13 07:38:39

Ovo nije problem šefa niti načelnika komunalne policije ,već svakodnevnica kojom neodgovorni pojedinci ugrožavaju bezbjednost saobraćaja,nesavjesno i nezakonito se parkirajući. U ovom slučaju je simptomatično da smo izlazili na lice mjesta u više navrata,kažnjavali počinioce prekršaja,ali se ova gospođa uvjek na medijima pojavljivala sa istom pričom,prijavom.

Navedena ima uvjek iste prijave,istu konotaciju da se navodno ništa ne preduzima u rješavanju ovog problema,već tri četiri godine unazad,što je potpuna neistina. 
Te prijave i insinuacije su posebno učestale ,kada su službenici zbog nepropisnog parkiranja kaznili navedenu,što je izazvalo revolt i osvetničku reakciju i vidu stalnih prijava.
Navedena građanka se inače bavi nelegalnom prodajom robe iz automobila,koju nikad nismo sankcionisali,a ima neraščišćene odnose sa komšijom pored koje kuće se parkiraju automobili,pa je i to rezultat ovih prijava.
 
Da je kojim slučajem rezultat ovog nepropisnog parkiranja bio udes,kolege iz Uprave Policije bi podnjele krivičnu prijavu protiv nesavjesnog građanina i vlasnika automobila,što do sada nije bio slučaj.
Komunalna policija ,postupala je i postupat će po svakoj prijavi u skladu sa prioritetima i rasporedom patrolno komunalnog nadzora,pa i u ovom slučaju,a o rezultatima komunalnog nadzora bit će te izvjestavani redovnim putem.
 
Zoran Vučinović