# 208/2019 Zaključena

Podnesena: 2019-11-24 11:40:29
Podnio: Pitanje gradonacelniku
Tekst prijave: Postovani gospodine Aprcovicu vec godinu dana prijavljujem ovaj problem Sluzbi za inspekcijske poslove koja nece da radi svoj posao vezano za moju prijavu. Slika iz priloga, govori vise od rijeci. Naime prekoputa Sente na donjrm putu postoje žabice-metalne konstrukcije koje su određena fizička lica protizakonito stavili na javnom parkingu i tako javna parking mjesta prisvojila kao svoja. Građani ne mogu da koriste ova javna parking mjesta. Moje pitanje Vama gospodine Aprcovicu je zašto? Ono sto Dobrocani sumnjaju jeste da se od fizickih lica koja su postavila ove rampe plaše se sluzbenici iz Sluzbe za inspekcijske poslove.
Način obavještenja: email
Opis adrese: Dobrota, donji put, ispred Contact brze hrame

Služba za inspekcijske poslove

Lista odgovora

2019-11-25 12:35:15

Postovani,

Vasa prijava je proslijedjena nadleznoj sluzbi na dalje postupanje.

s postovanjem 

 SISTEM 48

2019-11-26 09:03:25

Služba za inspekcijske poslove

Broj: 208/2019

Kotor, 25.11.2019.godine

 

Opština Kotor

Sistem 48

 

Predmet: Obavještenje

Poštovani,

Shodno prijavi građana/ke  broj:208 /2019  od _25_.11__.2019.godine obavještavamo vas

Poštovani, Obavještavamo Vas vezano  za prijavu koju ste uputili Predsjedniku Opštine Kotor , a koja se odnosi na  predmet postavljanja privremenih objekata (žabica) na djelu javne površine  preko puta bivšeg ugostiteljsko objekta „Senta „.Služba za inspekcijske poslove je nakon prve prijave putem sistema  Call 48 izasla na lice mjesta i konstatovala predmetnu nepravilnost u cijelosti. Predmet je vođen od strane Inspektorke Snežane Perišić, koja je veći dio na bolovanju nego na poslu i nažalost mi se tek sada upoznajemo sa situacijom da navedena nepravilnost nije otklonjena, odnosno žabice nijesu uklonjene sa predmetne lokacije, što znači da Služba za inspekcijske poslove ne snosi punu odgovornost, tj nije kriva u ovom slučaju, već Inspektor koji je neodgovorno vodio predmet u prethodnom  periodu, a koji je samostalan u svom radu, a koji je bio u obavezi da obavijesti predpostavljenog  šta je urađeno povodom navedenog predmeta. Takođe Vas moramo demantovati i obavjestiti da se Službenici, odnosno Inspektori Službe za inspekcijske poslove ne plaše rada koji je u skladu s zakonom, ne gledajući  ko je načinio nepravilnost i o kojem se subjektu radi. Služba za inspekcijske poslove će u najkraćem mogućem roku izvršiti ponovnu inspekcijsku kontrolu na navedenom lokalitetu i predemetna nepravilnost će biti otklonjena u najkraćem mogućem roku, a predmet će biti dodijeljen drugom inspektoru na dalje postupanje.

Srdačan pozdrav,

 

S poštovanjem,

SLUŽBA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE

2019-11-27 08:48:23

Služba za inspekcijske poslove

Broj: 208/2019

Kotor, 25.11.2019.godine

 

Opština Kotor

Sistem 48

 

Predmet: Obavještenje

 

Poštovani,

Shodno prijavi građana/ke broj: 208 /2019  od 25.11.2019.godine obavještavamo vas

Da su Inspektori  Službe za inspekcijske poslove opštine Kotor vezano za vasu prijavu postavljanja metalnih konstrukcija – žabica, na lokaciji Dobrota preko puta bivšeg restorana “Senta“ izvršili inspekcjski nadzor i nepravilnost je otklonjena u najkraćem mogućem roku,  kao i sto smo i obećali u prethodnom  mailu, sto i pokazuju  i fotografija lica mjesta koju Vam šaljemo uz dopunu ovog dopisa. Srdačan pozdrav,

 

SLUŽBA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE