# 124/2020 Zaključena

Podnesena: 2020-09-30 08:38:19
Podnio:
Tekst prijave: Postovani, Lokacija: Kamp, priobalni put Problem: Cijelom sirinom obalnog puta a oko 10-tak metara duzno potopljen dio priobalnog puta na raskrsnici ka izlasku na magistralu. Vidno je da ispod trotoara izbija velika kolicina vode sto ukazuje da je moguce pukla vodovodna cijev. Molim sagledajte ovaj problem i rijesite sto je prije moguce za pjesake i bicikliste je onemogucen prolaz. Hvala S postovanjem
Način obavještenja: email
Opis adrese: Kamp, Dobrota

Komunalni problem

Lista odgovora

2020-09-30 14:02:12

Postovani,

Sluzba za inspekcijske poslove ce izvrsiti inspekcujski nadzor i o preduzetim mjerama bit cete blagovremeno obavijesteni.
 
Srdacan pozdrav,
2020-10-01 10:21:18

Postovani,

Sluzba za inspekcijske poslove je izlazila na predmetnu lokaciju, konstatovana je nepravilnost vece kolicine vode na navedenom dijelu, s tim sto moramo napomenuti da do pojave predmetne nepravilnosti nije doslo unazad par dana, vec se ista pojavljuje duzi vremenski period, radnici Vodovoda i kanalizacije doo su izlazili na navedenu lokaciju i nijesu mogli konstatovati da se radi o pucanju cijevi, vec je konstatovano da se radi o pojavi zive vode, koja se pojavljuje nakon kisnog perioda. Komunalna inspekcija je dala nalog nadleznom organu da komunalni objekat ( atmosferski kanal) procisti i produbi, kako bi isti mogao pokupiti sto vecu kolicinu vode i odvesti istu u more, sto ce biti odradjeno u narednih par dana.
Srdacan pozdrav,