# 49/2020 Zaključena

Podnesena: 2020-05-08 09:24:15
Podnio: Daošine
Tekst prijave: Proslijediti Maksimu Mandiću: 06.07.2020.godine, službeno vatrogasna vozilo reg.oznaka KO-CG115 (vozač vatrogasac Nikola) je predvodio kolonu od dva auta (privatna) i zvučnim i rotacionim signalima na potezu od doma zdravlja do naselja Daošine, ometao saobraćaj i izazvao nemire kod građana Daošina. Dok je isti vozač vozio službeno vozilo, njegov suvozač, je sve vrijeme kroz prozor telefonom snimao kola iza sebe i predstavu koji su pojedinci po Dobroti pravili. Nadalje u Daošinama autora se zaustavljaju i iznose darove i tortu za jednu gospodu i tako se predstava završava. Jako je lijepo kada vidite da se vozila vatrogasaca kotorskih upotrebljava u privatne svrhe povlašćenih pojedinaca. Snimak ovog slavlja i zloupotre vozila možete pogledati na Facebook grupi Planeta Kotor a objavio ga je gospodin Ranko Borozan.
Način obavještenja: Nije navedeno
Opis adrese: Daošine

Ostalo

Lista odgovora

2020-05-08 10:50:51

Poštovani,
 

Obraćam se povodom prijave o navodnoj zloupotrebi službenog vozila Službe zaštite i spašavanja Kotor, podnesenoj na web stranici Opštine Kotor preko Sistema 48 od strane pseudonima "DAOŠINE".
 

Ovdje se ne radi ni o kakvoj zloupotrebi vozila već o namjeri da se zajedno sa jednim brojem građana priredi rođendanska čestitka.
Ukoliko se utvrdi da se radi o zloupotrebi, spreman sam da snosim poslijedice za učinjeno.

KOMANDIR SLUŽE ZAŠTITE I SPAŠAVANJA
Maksim Mandić